top of page

Het visualisatiebureau met de oorsprong in techniek

Vanuit onze achtergrond en ervaring in technische productontwikkeling levert Imagine 3D extra toegevoegde waarde. Het stelt ons in staat om de technische eigenschappen van uw product snel te begrijpen en effectief te kunnen adviseren in de verhaallijn als het gaat om 3D Animatie.
 

Van 3D Modeling naar 3D Rendering

De basis van al onze 3D Producties is vrijwel altijd het 3D Model. Soms wordt dat door de klant aangeleverd maar meestal verzorgen wij dat door middel van ons Werktuigbouwkundig CAD tekenprogramma. Vanuit het 3D Model leveren wij u de meest krachtige 3D presentaties, 3D Animaties en nog veel meer.

Technische Animatie gebaseerd op technisch inzicht

Voor veel van onze opdrachtgevers spelen Innovatie en Productontwikkeling een belangrijke rol. Daar voelen wij ons in thuis en leveren er desgewenst graag een vakkundige bijdrage aan. Met het beschikbare of door ons gemaakte 3D Model kunnen wij u voorzien van Technische Animaties, 3D Printing en Prototyping. Zo brengen wij uw product niet alleen in beeld en in beweging maar leveren het desgewenst ook tastbaar aan zodat u het kunt testen en beoordelen op vorm en functie.

bottom of page