top of page

Uw 3D (CAD) model: Geen eindstation maar kostenbesparend vertrekpunt voor 3D Rendering, Animatie en

De toepassing van 3D CAD programma's bij productontwikkeling is bijna vanzelfsprekend. Een 3D ontwerp resulteert altijd in een 3D Model. Vaak wordt dit gezien als eidresultaat van het ontwerpproces maar in het complete traject "van idee naar markt" levert je 3D model verassend veel extra mogelijkheden die vaak onvoldoende worden benut. Het brengt waardevolle presentatiemiddelen binnen handbereik. Zo is je 3D model naadloos inzetbaar als basis voor bv 3D Visualisatie en 3D Animatie, maar ook voor 3D Printing / Prototyping en zelfs voor AR / VR presentaties.


De inzet van je 3D model als basis voor 3D Visualisatie en 3D Animatie

Een 3D Animatie is een geweldig middel om de sterke kanten van je product te verduidelijken en voegt belangrijke waarde toe aan je Marketing strategie. 3D Impressies maken het mogelijk om je product van binnenuit en rondom zichtbaar te maken, ook als het product nog in ontwikkeling en niet gerealiseerd is. Het zijnn bewezen middelen om Unique Selling Points optimaal te communiceren en producten beter te promoten.


Voor iedere 3D Productie is het 3D model uitgangspunt en vormt de basis waarmee Imagine 3D de presentaties bouwt die ervoor zorgen dat je product gezien, onthouden en beter verkocht wordt!


3D Model beschikbaar vanuit je ontwerpproces?

Wanneer er geen 3D model beschikbaar is dan beschikken we over meer dan voldoende expertise om dat voor je te modelleren in 1 van onze 3D programma's. Maar als je productontwerp tot stand gekomen is door gebruikmaking van 3D CAD programma, dan kan er flink bespaard worden op kosten voor een 3D presentatie / 3D Animatie.

Imagine 3D benut je eigen beschikbare 3D ontwerp / model zo optimaal mogelijk voor de productie van oa. 3D Renderings en 3D Animatie.


Geïnteresseerd in een goed gesprek over de inzet van úw 3D model en of kennismaking?

Voor direct contact bel 0297-257348

Of maak gebruik van het contactformulier op onze website
9 weergaven0 opmerkingen
bottom of page